Wek je eigen energie op met Zon op Dak!

Zonnepanelen op het dak van je pand zijn goed voor het milieu én je portemonnee. Dat wil jij ook! De gemeente Berg en Dal en SolarPartners, helpen je graag verder met de actie ‘Zon op Dak’.

Laat onderzoeken of zonnepanelen voor jouw MKB-bedrijf haalbaar zijn en we helpen je een subsidieaanvraag voor SDE++ in te dienen. Heb je een dakoppervlak van minstens 250m²? Dan is het zeer interessant om het onderzoek uit te laten uitvoeren door SolarPartners. Het onderzoek omvat onder andere het berekenen van de kosten en de opbrengsten (terugverdientijd), het controleren van verzekering en een constructieberekening van het dak.

Wil jij gebruik maken van deze actie? Dan kun je een financiële bijdrage aanvragen. De totale kosten voor dit onderzoek bedragen € 4.000. De gemeente Berg en Dal financiert 50% van dit bedrag. 

Jouw voordelen

  • Minder kosten: de gemeente betaalt 50% van de onderzoekskosten
  • Minder afhankelijk van energieleveranciers en deprijzen op de energiemarkt;
  • Goed voor de wereld (groene stroom), goed voor je imago.

Interesse of vragen?

Heb je interesse? Neem dan contact op met Solar Partners en vermeld dat het om deze actie gaat. Zij stellen de offerte op en helpen je met de subsidieaanvraag. U bereikt Solar Partners via haar via bergendal@solarpartners.nl of via 035 887 8700.

Subsidie aanvragen

Met de knop hieronder ga je naar het aanvraagformulier. Je kunt het formulier pas gebruiken als je een offerte van Solar Partners hebt. 

Aanvraagformulier Bedrijvig Berg en Dal onderneemt duurzaam

Spelregels

Voor deze subsidie is een maximaal bedrag vastgesteld. Wacht niet te lang met aanvragen, want op = op. De spelregels voor deze actie vind je in de Beleidsregels Duurzaamheidsprogramma bedrijven Berg en Dal.

Andere duurzaamheidsacties

Meer acties om duurzaam te ondernemen in de gemeente Berg en Dal vind je op www.bergendal.nl/onderneemtduurzaam.