Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. Eén van de manieren om vrijwilligers te ondersteunen is het aanbieden van cursussen. U kunt bijvoorbeeld denken aan een cursus fondswerving of een cursus voor het werven van meer vrijwilligers. Wij hebben geld beschikbaar voor cursussen voor vrijwilligers.

Wat moet ik doen?

Uw kennis of vaardigheden vergroten? Een interessante cursus gezien om uw vrijwilligerswerk beter uit te kunnen oefenen? Doe een aanvraag bij het vrijwilligerssteunpunt. U kunt het vrijwilligerssteunpunt bereiken op telefoonnummer: 085-0406066 (maandag t/m donderdag van 9.00-16.00 uur) of stuur een mail naar het vrijwilligerssteunpunt(externe link).

Wat zijn de voorwaarden?

Het onderwerp van de cursus moet ook voor andere organisaties interessant zijn. Zodat ook andere organisaties mee kunnen doen en wij de cursus gemeentebreed kunnen aanbieden.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jelle Blijham van de gemeente Berg en Dal. U kunt ook informatie vinden op de site van het Vrijwilligerssteunpunt(externe link).