Energieloket Berg en Dal

Energiebesparende maatregelen in en rond uw woning zorgen voor meer wooncomfort én een lagere energierekening. De waarde van uw woning wordt hoger en het energielabel wordt verbeterd. Ook helpt u de klimaatverandering tegen te gaan. Bij het Energieloket Berg en Dal krijgt u gratis onafhankelijk en persoonlijk advies en informatie. 

Ga direct naar de website van het Energieloket Berg en Dal

Wat kan het Energieloket voor u betekenen?

Het Energieloket helpt woningeigenaren hun woning, individueel of samen met de buurt energiezuiniger te maken. Het loket helpt met gratis onafhankelijke specialistische kennis en kunde bij:

  • advies over de beste maatregelen en aanpak voor uw situatie
  • wegwijs maken in de mogelijkheden voor financiering en subsidies
  • opzetten van een eventuele gezamenlijke aanpak
  • inkopen bij de lokale bedrijven

Wat moet ik doen?

Het Energieloket Berg en Dal in het gemeentehuis is op dinsdagmiddagen geopend: 

Maak een afspraak 

Heeft u een vraag? Dan kunt u die natuurlijk mailen naar energieloket@bergendal.nl. Veel informatie vindt u ook op de website  Energieloket Berg en Dal.

Energiecoaches

Bent u op zoek naar (snelle) tips over hoe u uw huis kunt verduurzamen? Dan kunt u ook een afspraak maken met een van de energiecoaches (vrijwilligers) in onze gemeente. De energiecoach helpt u om de kansen en mogelijkheden in uw huis te verkennen. Lees meer over de energiecoaches.

Energielabel

Wilt u weten of uw woning al een energielabel heeft of wilt u een energielabel aanvragen? Dat gaat niet via de gemeente, meer informatie hierover vindt u op de website van de Rijksoverheid