U kunt reageren op artikelen/berichten op onze website of op social media. Alle reacties zijn welkom, wel vragen we u om u aan onze huisregels te houden:

  • Het inzetten van reacties voor commerciële doeleinden (reclame maken voor producten en diensten, spam, colportage etc.) is niet toegestaan.
  • Bedreiging, oproepen tot geweld, discriminatie, belediging, seksisme, schelden of strafbaar gedrag zijn niet toegestaan.
  • U mag reageren onder uw eigen naam en in de meeste gevallen ook anoniem, het is niet toegestaan te reageren onder de naam van iemand anders.
  • We reageren niet op berichten waarin de gemeente getagd is. Hebt u een vraag? Stuur de gemeente een persoonlijk bericht of neem contact met ons op.

Reacties die niet voldoen aan de huisregels kunnen we verwijderen. De redactie houdt zich het recht voor op ieder moment de reactiemogelijkheden uit te zetten of artikelen van de site en sociale media te verwijderen.

Beveiligingslek of datalek melden

Denkt u dat u een zwakke plek in een van onze (digitale) diensten hebt gevonden (beveiligingslek)? Of kunt u vertrouwelijke informatie zoals bijvoorbeeld persoonsgegevens zien of benaderen (datalek)? Meldt dit dan hier aan ons:

Beveiligingslek of datalek digitaal melden