Een keer per jaar komt de Informatiekrant Zorg en Ondersteuning uit. Deze wordt samen met De Rozet bezorgd of kunt u digitaal bekijken. In de krant leest u allerlei handige informatie over zorg en ondersteuning in onze gemeente.

Bijvoorbeeld over de jeugdconsulenten die ondersteunen op alle basisscholen in de gemeente. Of de schuldhulpverleners die inwoners helpen als ze geldzorgen hebben. Of de Voedseltuin Groesbeek, dementievriendelijk Berg en Dal, de Formulierenbrigade, en nog veel meer.

Wethouder Irma van de Scheur: “Zoals ik in het voorwoord van de Informatiekrant al zeg: we kunnen niet alles oplossen. Maar we willen er graag voor alle inwoners zijn. En ondersteunen waar dat kan. Dat doen ook heel veel vrijwilligers in onze gemeente. Dat vind ik heel bijzonder en daar ben ik heel dankbaar voor. In de Informatiekrant ziet u een klein deel van alles wat er in onze gemeente is aan zorg en ondersteuning. Op onze website www.bergendal.nl vindt u nog meer informatie. En komt u er zelf niet uit, dan is er altijd nog ons Sociaal Team dat graag met u meedenkt en meezoekt.”

Bekijk de krant hier