Vorige week heeft u de Informatiekrant Zorg en Ondersteuning in uw bus. Daarin leest u allerlei handige informatie over zorg en ondersteuning in onze gemeente.

Bijvoorbeeld over waarom bewegen zo belangrijk is, met voorbeelden van leuke ommetjes en beweegparken in onze gemeente. Maar ook over wat we doen om alle kinderen een kansrijke start te geven. Over de vrijwillige vervoersdiensten in onze gemeente, de wijk-GGD en nog veel meer.

Wethouder Irma van de Scheur: “Bewegen is leuk en ook nog goed voor onze gezondheid. Daarom hebben we dat ook als thema gekozen voor deze Informatiekrant. Bewegen is goed voor lichaam én geest. In onze gemeente hoeft u gelukkig niet ver te zoeken naar mooie plekken om te bewegen.  Maar onze gemeente biedt ook zorg en ondersteuning voor als een goede gezondheid en mobiliteit wat minder zijn. In de Informatiekrant ziet u een klein deel van alles wat er in onze gemeente is aan zorg en ondersteuning. Op deze website  vindt u nog meer informatie. En komt u er zelf niet uit, dan is er altijd nog ons Sociaal Team dat graag met u meedenkt en mee zoekt.”

U kunt de krant ook online(externe link) lezen.