Wat wilt u voor de Stekkenberg? Praat mee!

Inwoners van de Stekkenberg weten zelf het beste wat er goed is in hun wijk en wat beter kan. Waar tegels vervangen kunnen worden door planten. Waar ruimte is voor een speelplek, of voor een gezellige zitplek.

De gemeente Berg en Dal wil graag van u horen wat u wenst voor de Stekkenberg. En wat u zelf kunt doen om uw buurt te verbeteren. Samen kiezen we wat er moet gebeuren.

Hoe gaan we dit doen?

Om erachter te komen wat u wenst voor de Stekkenberg gebruiken we een vragenlijst. Dit is de Leefplekmeter(externe link). Hierin staan bijvoorbeeld vragen over spelen en ontspanning, meedoen en ontmoeten, verkeer en parkeren, natuur en wonen.

De gemeente gaat ook echt samen met inwoners aan de slag in de Stekkenberg. Dus doe mee!

Waarom een leefplekmeter?

Uw omgeving heeft invloed op uw gezondheid. Dat kan op veel verschillende manieren, door lopen of fietsen, geluid of groen. Soms zijn die dingen goed en soms minder goed. Dat wordt duidelijk door de Leefplekmeter. Als je weet wat goed is en wat beter kan, kun je dingen veranderen. Daarom horen we graag uw mening. Zo kunnen we samen zorgen voor een fijne omgeving.

Hoe kunt u meedoen?

Wilt u meedoen met de Leefplekmeter? Vul deze dan in(externe link).

Wilt u uitleg hoe u de Leefplekmeter moet invullen? Bekijk dan het filmpje(externe link).

Lukt het niet om de Leefplekmeter via de website in te vullen? Bel dan 14024 op maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 uur en 17:00 uur. Wij sturen de papieren versie van de Leefplekmeter dan naar u toe.

Heeft u moeite met het invullen van formulieren? Dan kan de Formulierenbrigade u helpen. Maak een afspraak op de website van de Formulierenbrigade(externe link).

Wilt u aan de slag in de Stekkenberg?

De gemeente Berg en Dal gaat ook echt aan de slag in de Stekkenberg. Samen met u gaan we de Stekkenberg nóg mooier maken. Wilt u hieraan meedoen? Stuur dan een mailtje naar stekkenberg@bergendal.nl.