Energiebesparende maatregelen in en rond uw woning zorgen voor meer wooncomfort én een lagere energierekening. De waarde van uw woning wordt hoger en het energielabel wordt verbeterd. Ook helpt u de klimaatverandering tegen te gaan. Bij het Loket Duurzaam Wonen Plus(externe link) krijgt u gratis onafhankelijk en persoonlijk advies en informatie. 

Wat kan het Loket Duurzaam Wonen Plus voor u betekenen?

Loket Duurzaam Wonen Plus(externe link) is een initiatief van lokale overheden, waaronder gemeente Berg en Dal. Het loket helpt woningeigenaren hun woning, individueel of samen met de buurt energiezuiniger te maken. Het Loket Duurzaam Wonen helpt met gratis onafhankelijke specialistische kennis en kunde bij:

  • advies over de beste maatregelen en aanpak voor uw situatie
  • wegwijs maken in de mogelijkheden voor financiering
  • opzetten van een eventuele gezamenlijke aanpak
  • inkopen bij de lokale bedrijven

Wat moet ik doen?

Het Loket Duurzaam Wonen Plus in het gemeentehuis is op dinsdagmiddagen geopend. U kunt  via onze website een afspraak maken.

Heeft u een vraag? Dan kunt u die natuurlijk mailen naar info@duurzaamwonenplus.nl. Veel informatie vindt u ook op de website www.duurzaamwonenplus.nl(externe link).

Energiecoaches

Bent u op zoek naar (snelle) tips over hoe u uw huis kunt verduurzamen? Dan kunt u ook een afspraak maken met een van de energiecoaches (vrijwilligers) in onze gemeente. De energiecoach helpt u om de kansen en mogelijkheden in uw huis te verkennen. Lees meer over de energiecoaches.