Energiebesparende maatregelen in en rond uw woning zorgen voor meer wooncomfort én een lagere energierekening. De waarde van uw woning wordt hoger en het energielabel wordt verbeterd. Ook helpt u de klimaatverandering tegen te gaan. Bij het Loket Duurzaam Wonen Plus krijgt u gratis onafhankelijk en persoonlijk advies en informatie. Wilt u een afspraak maken? Klik hieronder op 'Wat moet ik doen?'.

Wat kan het Loket Duurzaam Wonen Plus voor u betekenen?

Loket Duurzaam Wonen Plus is een initiatief van lokale overheden, waaronder gemeente Berg en Dal. Het loket helpt woningeigenaren hun woning, individueel of samen met de buurt energiezuiniger te maken. Het Loket Duurzaam Wonen helpt met gratis onafhankelijke specialistische kennis en kunde bij:

  • advies over de beste maatregelen en aanpak voor uw situatie
  • wegwijs maken in de mogelijkheden voor financiering
  • opzetten van een eventuele gezamenlijke aanpak
  • inkopen bij de lokale bedrijven

Wat moet ik doen?

Vanwege coronamaatregelen is het loket in het gemeentehuis niet geopend op dit moment. Wél kunt u via onze website een afspraak maken op dinsdagmiddagen. Deze afspraak zal via beeldbellen of telefonisch plaatsvinden. 

Heeft u een vraag? Dan kunt u die natuurlijk mailen naar info@duurzaamwonenplus.nl. Veel informatie vindt u ook op de website www.duurzaamwonenplus.nl.