Wie zijn de raadsleden die namens u in de gemeenteraad zitten? Wie is bijvoorbeeld Henny van der Pol (PvdA)?

Ik ben Henny van der Pol (1958) en kom uit een sociaaldemocratisch gezin in Velp, gemeente Rheden. Mijn vrouw José en ik wonen sinds 2014 met veel plezier in het centrum van Groesbeek.
 
Na mijn opleiding civiele techniek startte ik als landmeter. Daarna werd ik softwareontwikkelaar en business development consultant bij een Amerikaans softwarebedrijf. Sinds 2009 heb ik mijn eigen onderneming: van der Pol-Consulting bv. Ik werk nu als zelfstandig softwareconsultant voor diverse opdrachtgevers. 
 
In de cultuurwereld deed ik veel bestuurlijke ervaring op. Ik was 32 jaar bestuurslid van een muziekvereniging in Velp. Daarnaast was ik voorzitter van de gemeentelijke federatie van muziekverenigingen, bestuurslid bij de muziekschool en medeoprichter van de stichting voor kunst & cultuur.
 
Toen we hier in Groesbeek kwamen wonen dacht ik: ga ik bij één van de muziekverenigingen of ga ik me inzetten voor het sociaal maatschappelijk belang? Ik werd afdelingsvoorzitter bij de PvdA en nu dus gemeenteraadslid.