Subsidieregeling 80 jaar Vrijheid

In 2024 en 2025 vieren we 80 jaar Vrijheid. Een vrijheid die we koesteren, herdenken en vieren. In de hele regio worden daarom de komende jaren activiteiten georganiseerd. Zo ook in het Rijk van Nijmegen en de gemeente Berg en Dal. 

Activiteiten

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan het programma. Met zo veel mogelijk betrokken partijen en organisaties is gesproken en overlegd. Zo hebben we al zo veel mogelijk activiteiten in kaart gebracht. Van herdenkingen tot militaire voertuigen, vrijheidsmaaltijden tot exposities en nog veel meer. Voor iedereen en zo veel mogelijk voor iedereen toegankelijk. De activiteiten worden op deze website, www.vrijheidgelderland.nl en www.vrijheidregionijmegen.nl bijgehouden.

Subsidieregeling

De activiteiten worden de komende jaren mede ondersteund door bijdragen van de provincie Gelderland en de gemeente Berg en Dal. De beschikbare gelden zijn voor het grootste gedeelte al toegekend aan de activiteiten die de afgelopen maanden zijn bedacht. De subsidieregels zijn via onderstaande linkjes te lezen:

1.     Subsidieregeling Provincie Gelderland

2.     Subsidieregeling Gemeente Berg en Dal

Aanvraag

Een aanvraag voor deze regelingen(en) kan alleen worden gedaan na afstemming met en goedkeuring van de projectcoördinator 80 jaar Vrijheid. Mocht u een activiteit onder de aandacht willen brengen kunt u contact opnemen met Marek Sengers via m.sengers@bergendal.nl of telefoonnummer 14024.