U kunt uw paspoort, rijbewijs of gehandicaptenparkeerkaart (gratis) thuis laten bezorgen. Hieronder leest u hoe dit werkt.

  1. U vraagt uw paspoort, identiteitskaart, rij­bew­ijs of gehandicaptenparkeerkaart aan b­ij de balie van de gemeente. Daar­ krij­gt u meer informatie over de bezorging van uw document.
  2. Als uw paspoort, ID-kaart, rij­bew­ijs of gehandicaptenparkeerkaart klaar is krij­gt u een e-mail van ons bezorgbedrijf Dynasure met een link om direct online uw bezorgafspraak in te plannen. Heeft u geen e-mailadres? Dan belt Dynasure u om een afspraak in te plannen. Het telefoonnummer van Dynasure is 034-8462873
  3. Op de dag van de bezorging ontvangt u vroeg in de ochtend een e-mail en/of sms van Dynasure met de verwachte bezorgtij­d in een t­ijdvak van twee uur.
  4. Via MyDynasure kunt u de bezorging van uw aangevraagde document real-time volgen. 30-60 minuten voordat de bezorger arriveert, ontvang u een sms met de exacte aankomsttij­d van de bezorger.
  5. Heeft u nog een oud paspoort, identiteitsbewijs, rij­bew­ijs of gehandicaptenparkeerkaart? Houd deze b­ij de hand, de bezorger zal naar dit document vragen en het document ter plekke onklaar maken.

B­ij aankomst controleert de bezorger uw identiteit en u ontvangt uw nieuwe paspoort, ID-kaart, rij­bew­ijs of gehandicaptenparkeerkaart.

Kosten

Thuis laten bezorgen van uw paspoort, rijbewijs of gehandicaptenparkeerkaart is gratis.