Een toegankelijke website is voor alle doelgroepen beter te gebruiken. Gemeente Berg en Dal werkt aan het continu verbeteren van de toegankelijkheid van onze hoofdwebsite en de overige websites waar de gemeente (gedeeltelijk) verantwoordelijk voor is. Hiervoor zijn toegankelijkheidsverklaringen opgesteld, volgens de richtlijnen van de overheid (EN 301 549/WCAG 2.1). In de verklaringen staat in hoeverre de website al aan de eisen voldoet en welke maatregelen we nemen om toegankelijkheid te verbeteren.

Probleem met de toegankelijkheid van deze website?

Als u ondanks de maatregelen die wij al hebben genomen een toegankelijkheidsprobleem ervaart op onze website, laat het ons dan weten. Bekijk onze contactgegevens.

Verklaringen

Hoofdwebsite www.bergendal.nl

Status toegankelijkheidslabel van Gemeente Berg en Dal. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.

 

Website sportbedrijf Berg en Dal

Status toegankelijkheidslabel van Sportbedrijf Berg en Dal. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.

Meldpunt Buitenruimte

Status toegankelijkheidslabel van Meldpunt Buitenruimte Woweb. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.

 

JCC Afspraken

Status toegankelijkheidslabel van Afspraak Berg en Dal. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.

 

iBurgerzaken

Status toegankelijkheidslabel van iBurgerzaken. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.

 

Raadsinformatie Berg en Dal

Status toegankelijkheidslabel van Berg en Dal Raadsinformatie. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.

 

Kaartviewer Berg en Dal

Status toegankelijkheidslabel van Kaartviewer gemeente Berg en Dal. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.

 

Omgevingsvisie Berg en Dal

Status toegankelijkheidslabel van Website Omgevingsvisie Berg en Dal. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.