Vrijwilligersverzekering

De gemeente Berg en Dal heeft bij Centraal Beheer de VNG Vrijwilligersverzekering afgesloten. Speciaal voor vrijwilligers verzamelt Centraal Beheer belangrijke informatie op haar website. Via de website van Centraal Beheer komt u gelijk bij alle belangrijke informatie over de vrijwilligersverzekering.

De verzekering is bedoeld voor vrijwilligers en mantelzorgers die tijdens het vrijwilligerswerk een ongeval overkomt of die tijdens het vrijwilligerswerk schade toebrengen aan derden.

Alle informatie voor vrijwilligers bij elkaar 
De wereld van de vrijwilliger verandert continu. Denk bijvoorbeeld aan de wet WBTR of de opvang van vluchtelingen thuis. Hoe fijn is het dan dat u als vrijwilliger al dit soort informatie op één plek kunt vinden? Vrijwilligers en vrijwillige bestuurders lezen op de website informatie over de VNG Vrijwilligersverzekering. Ze vinden er antwoorden op de meest gestelde vragen. Zo kunnen vrijwilligers schade gelijk melden via een formulier.

Centraal Beheer zorgt dat de informatie op hun website actueel is. Hierdoor bent u als vrijwilliger altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.