De publicaties/bekendmakingen van de gemeente Berg en Dal kunt u lezen via de website overheid.nl(externe link). Op die site kunt u op verschillende manieren zoeken.

Wilt u automatisch een seintje krijgen over vergunningen die in uw buurt of in de gemeente worden aangevraagd? Meld u dan aan voor de gratis e-mailservice bekendmakingen(externe link). U krijgt dan een mailtje met de meest recente lokale en regionale bekendmakingen. U kunt daar ook zoeken op uw postcode (externe link)of op trefwoord.

Verordeningen en andere kennisgevingen / bekendmakingen kunt u ook inzien in het gemeentehuis. U kunt zich daarvoor melden bij de receptie van de gemeente.

Omgevingsvergunningen

De gemeente heeft de uitvoerende taken op het gebied van vergunningverlening, toezicht en handhaving van omgevingsvergunningen overgedragen aan de Omgevingsdienst Regio Nijmegen(externe link) (ODRN). Voor vragen kunt u contact opnemen met de ODRN via telefoonnummer 024-751 77 00. 

Bekendmakingen voorgenomen verhuur of verkoop

Wil de gemeente een onroerend zaak zoals een stuk grond verkopen of verhuren aan een bepaalde partij? Dan moet de gemeente dat bekend maken. Zie Bekendmakingen voorgenomen verhuur of verkoop.