Wij gaan het riool tussen Leuthsestraat nummer 8 en Werchensestraat nummer 9 vervangen. De riolering in de Leuthsestraat is in slechte staat. Dit heeft al bij meerdere woningen voor problemen gezorgd. Om verdere problemen te voorkomen gaan we het riool vervangen.

Wat gaan we doen?

We vervangen het riool. Hiervoor verwijderen wij de asfalt op de weg en sluiten we de straat in delen af. Als het nieuwe riool geplaatst is, asfalteren we de weg opnieuw. Waar mogelijk maken we de weg breder dan deze nu is.

Ook Liander en Vitens voeren werkzaamheden uit. Ze gaan hun kabels en leidingen vervangen. Om de overlast voor inwoners te beperken werken Liander, Vitens en de gemeente samen. Door deze samenwerking hoeven we de weg maar een keer open te breken.

Liander en Vitens gaan eerst aan de slag. Daarna starten wij met ons werk. Hoe lang de werkzaamheden gaan duren kunnen we op dit moment niet goed inschatten.

Wanneer starten de werkzaamheden?

De start van het werk staat gepland op 26 februari. Wij starten dan bij het kruispunt Werchensestraat / Leuthsestraat. Kort voor de start krijgen omwonenden een brief van de aannemer die de werkzaamheden uitvoert.

Overlast?

Tijdens de werkzaamheden kunnen omwonenden te voet bij hun woning komen. Met de auto is dit op sommige momenten niet mogelijk. De aannemer informeert omwonenden over de bereikbaarheid van hun woning.