Isoleren en energie besparen hebben onze prioriteit. Want alle energie die we niet gebruiken, hoeven we ook niet op te wekken. 

Financiering

Wilt u uw gebouw verduurzamen, maar heeft u niet genoeg financiële middelen? Dan kunt u ervoor kiezen om een subsidie aan te vragen of een lening aan te gaan. 

Leningen

Verduurzaamt u uw woning, Vereniging van Eigenaren of school? Kijk dan eens hier, voor de Energiebespaarlening van het Warmtefonds. Woningeigenaren kunnen ook terecht bij de Lening Toekomstbestendig Wonen van de gemeente en SVn. Verenigingen en stichtingen kunnen terecht bij de Stimuleringslening

Subsidies

Naast leningen, zijn er ook subsidies voor het verduurzamen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende subsidies. Verenigingen van Eigenaren kunnen de Subsidie energiebesparing eigen Huis aanvragen. Woningeigenaren kunnen gebruik maken van de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing voor woningeigenaren. Zoals u ziet, zijn er veel mogelijkheden om verduurzamen van uw pand te financieren. Wilt u meer inzicht en advies over financieringsmogelijkheden? Maak dan een afspraak met het Loket Duurzaam Wonen Plus

Tips om energie te besparen

Energie besparen kan simpel zijn, zonder dat het veel geld kost. Denk aan het sluiten van deuren, korter douchen of het plaatsen van tochtstrips. Op de website van Milieucentraal vindt u veel tips om energie te besparen. Zo bespaart u niet alleen energie, maar ook geld. Doet u dat al? Of wil u het groter aanpakken? Kijk dan eens op Verbeterjehuis voor het isoleren of aardgasvrij maken van uw woning.